Internetul iti ofera informatii pe care nu te poti baza? Raportul nostru este scris de specialisti

Este raportul cu toate informațiile de care ai nevoie pentru viitoarea ta casă. Un document la care lucrează o echipa de specialiști cu o experiență vastă în domeniul constructiilor.

O casă aleasă greșit va fi un regret costisitor.

Pret promotional, ulterior va fi 99€.

ImoDoc
Victoriei Homes
Raportul cu toate informațiile de care ai nevoie pentru viitoarea ta casă
Raportul ImoDoc
Victoriei Homes
Vei sta linistit stiind ca structura de rezistenta a fost verificata de inginerul nostru structurist, ca problemele de compartimentare au fost evidentiate de un arhitect si ca un avocat a verificat actele dezvoltatorului. Noi iti prezentam concluziile ca tu sa mergi la sigur.
Pret de revanzare si pret de inchiriere.
Arhitectura, confort si finisaje utilizate
SWOT imobiliar, din perspectiva investitiei
Istoric dezvoltator si furnizori importanti
Inspectie tehnica calitate constructie
Recomandari legale pentru (ante)contract
Vezi cuprinsul raportului
2 camere
Prețuri
107.816€ - 181.342€
Suprafețe
63.5mp - 116mp utili
3 camere
Prețuri
141.914€ - 295.036€
Suprafețe
81mp - 190mp utili
4 camere
Prețuri
199.017€
Suprafețe
113mp utili
Îți cumperi o casă, nu-ți testezi abilitățile de detectiv
Achiziționarea unui loc doar al tău reprezintă o investiție pe termen lung. Timpul și resursele tale se pot dovedi limitate atunci când vine vorba să aduni cât mai multe informatii. Aici intervine echipa ImoDoc, experții care lucrează pentru tine și-ți oferă într-un document tot ce ar trebui să știi înainte să cumperi o casă.
Vrei să închiriezi? Testeaza cifrele
Viitorul e incert - te vei muta din tara, vei avea oportunitati de cariera in afara sau poate vei avea nevoie de o locuinta mai mare pentru familia ta. Gandeste-te la casa ca la o investitie si afla cu cat se inchiriaza locuinte similare si cat de dinamica e zona.
ImoDoc crește calitatea somnului în noua casă
Vei dormi linistit stiind ca structura de rezistenta a fost verificata de inginerul nostru structurist, ca problemele de compartimentare au fost evidentiate de un arhitect si ca un avocat a verificat actele dezvoltatorului. Noi iti prezentam concluziile ca tu sa mergi la sigur.
ImoDoc te ajută să-ți păstrezi prietenii
Când îți cumperi o casă, te raportezi mult la experiența celor din jurul tău. Din păcate, acest lucru poate fi și util, dar și dăunător. Casele sunt diferite. Ce a descoperit un prieten de-al tău poate că nu se aplică în cazul tău. Raportul ImoDoc, e un document întocmit de experți pe care nu-i cunoști, dar care garantează cu experiența lor.
Casă cum vrei tu, nu cum vrea ea (casa)
Hobby-urile, familia și activitățile tale casnice pot avea de suferit dacă nu le iei în calcul când îți cumperi noua ta casă. Raportul ImoDoc te ajută să alegi casa perfectă pentru nevoile tale. Să nu te trezești că nu ai loc destul pentru bibliotecă, dressing sau banda de alergat.
Vorbești limba dezvoltatorilor imobiliari?
Mulți dezvoltatori îți prezintă o sumedenie de hârtii cu informații despre casa pe care o poți cumpăra. Perfect! Chiar și așa, ImoDoc ți-e de folos pentru că te învață cum să interpretezi aceste informații. Pentru experții noștri e floare la ureche să se uite pe rapoarte, schițe și alte documente. Iar acum, te vor învață și pe tine să faci asta.
Vrei sa vezi ce primesti?
Vezi cuprinsul raportului Victoriei Homes
Pret special de lansare - 69€
Ulterior va fi 99€
1
Datele
Tale
2
Detalii
Plata
3
Descarca
Raportul
Te rugam sa introduci un nume.
Te rugam sa introduci o adresa.
Trebuie sa accepti termenii pentru a comanda.
Tranzactiile NETOPIA mobilPay
sunt procesate 3D-Secure
Vrei sa vorbesti cu un agent calificat?
Vrei sa stii daca ai luat in calcul toate optiunile? In parteneriat cu Homefinders, iti oferim o discutie telefonica cu un consultant care iti evalueaza criteriile tale.

Am inclus o consultanta telefonica cu un agent care va raspunde la intrebarile tale.